Drobilice - šrederi za drveni otpad
AXE Machinery je ekskluzivni distributer MORBARK opreme za šumarstvo i obradu drveta. Jedan je od vodećih proizvođača komercijalne proizvodnje drveta i tehnologije za sečenje drveta u SAD. Proizvodna Morbark linija uključuje bubnjeve i diskove za usitnjavanje, skidanje kore, drobilice, malčere i opremu za pilane.

Međunarodna kompanija AXE već dugi niz godina radi u industriji reciklaže. Postala je vodeća na polju razvoja i inženjeringa opreme za drveni otpad.
Drobilice - šrederi za drveni otpad
MORBARK HORINZONTALNE DROBILICE - ŠREDERI
Morbark horinzontalne drobilice - šrederi su napravljene za tretman drvnog otpada. Zahvaljujući snažnom motoru i sistemu ubacivanja, može uspešno da zameni čitav kompleks primarne i sekundarne seckalice.
ZENO OPREMA
ZENO: Proizvođač opreme za sečenje, sortiranje, separaciju i drugu vrstu prerade. Kompanija već dugi niz godina proizvodi pouzdane mašine, sa zagarantovanim efikasnim radom zahvaljujući dizajnu koji je otporan na habanje i lako je održavanje.

Bilo da je u pitanju drvo, plastika, papir, kućni ili komercijalni otpad, Zeno sa lakoćom obrađuje sve vrste materijala.
CEVNI MLINOVI
Mehanizam za drobljenje kod ovih mašina je takođe bubanjskog tipa, ali se ubacivanje materijala vrši odozgo, kroz cilindrični utovarni deo. Taj deo se okreće u oba pravca, osiguravajući ravnomeran protok materijala u komoru za mlevenje.
PROIZVODNJA VISOKO KVALITETNE PILJEVINE
Morbark pruža rešenja za proizvodnju viskoko kvalitetne C3-C1 piljevine od komercijalne drvne građe - skidače kora i seckalice. Takva piljevina se pored upotrebe u industriji nameštaja ili za sagorevanje, može koristiti i u industriji celuloze i papira.
TCS OPREMA
Kompanija TCS - bavi se razvojem, dizajnom i proizvodnjom mašina u domenu ekološke tehnologije.
TREVI BENNE OPREMA
Trevi Benne proizvodi i prodaje tehnologiju i alate za opremu za zemljane radove od 1992. godine, segmentirajući se na tri glavne proizvodne linije: građevina, reciklaža i šumarstvo. Tu spadaju: oprema za rušenje, rukovanje i reciklažu za proizvodnju pulverizatora, drobilica, više namenskih grajfera, makaza za metal, za prosejavanje itd.; širok spektar korpi/kašika za kopanje i utovar, standardne i ojačane, za bagere i utovarivače, zadnje i prednje brze spojnice, antihabajući paketi za kamenolome i rudarsku industriju za bagere do 500 tona; linija predviđena za korišćenje u sektoru šumarstva za seču drveća, seču i smanjenje obima trupaca, održavanje puteva i šuma