Drobilice za građevinski otpad
AXE Machinery isporučuje industrijske drobilice za sve tipove građevinskog otpada: beton, armirani beton, asfalt, cigle, prirodni kamen. Dvoosovinske drobilice, čeljustne drobilice, udarne drobilice, kao i konusne drobilice su uvek raspoložive. Možemo obezbediti kako nove tako i korišćene drobilice.
DROBILICE ZA GRAĐEVINSKI OTPAD
NORDMANN ČELJUSTNE DROBILICE
NORDMANN drobilice imaju učinak do 100t po satu sa dimenzijama koje ne premašuju dozvoljene transportne dimenzije i pogodne su za kretanje na javnim putevima. Drobilica se isporučuje sa gusenicom ili sa ramom dizalice za abrol.
TREVI BENNE OPREMA
Trevi Benne proizvodi i prodaje tehnologiju i alate za opremu za zemljane radove od 1992. godine, segmentirajući se na tri glavne proizvodne linije: građevina, reciklaža i šumarstvo. Tu spadaju: oprema za rušenje, rukovanje i reciklažu za proizvodnju pulverizatora, drobilica, više namenskih grajfera, makaza za metal, za prosejavanje itd.; širok spektar korpi/kašika za kopanje i utovar, standardne i ojačane, za bagere i utovarivače, zadnje i prednje brze spojnice, antihabajući paketi za kamenolome i rudarsku industriju za bagere do 500 tona; linija predviđena za korišćenje u sektoru šumarstva za seču drveća, seču i smanjenje obima trupaca, održavanje puteva i šuma