MORBARK DROBILICE - ŠREDERI DRVNOG OTPADA
AXE Machinery je ekskluzivni zastupnik Morbark opreme za šumarstvo i opremu za obradu drveta. Jedan je od vodećih proizvođača komercijalnog proizvodnje i tehnologije za sečenje drveta u SAD. Morbark proizvodna linija uključuje bubanj i disk sekače, skidače kore, drobilice, malčere i opremu za pilane.

MORBARK DROBILICE - ŠREDERI ZA DRVNI OTPAD
MORBARK HORINZONTALNE DROBILICE - ŠREDERI
Morbark horinzontalne drobilice - šrederi su napravljene za tretman svog drvnog otpada. Zahvaljujući snažnom motoru i sistemu ubacivanja, može uspešno da zameni čitav kompleks primarne i sekundarne seckalice. 
CEVNE DROBILICE

Mehanizam za drobljenje kod ovih mašina je takođe bubnjastog tipa, ali se ubacivanje materijala vrši odozgo, kroz cilindrični utovarni deo. Taj deo se okreće u oba pravca, osiguravajući ravnomeran protok materijala u komoru za mlevenje.

PROIZVODNJA VISOKO KVALITETNE PILJEVINE
Morbark pruža rešenja za proizvodnju viskoko kvalitetne C3-C1 piljevine od komercijalne drvne građe - skidače kora i seckalice. Takva piljevina se pored upotrebe u industriji nameštaja ili za sagorevanje, može koristiti i u industriji celuloze i papira.
RAYCO Malčeri
RAYCO malčeri (deo Morbark kompanije) su rešenje za raščišćavanje proplanaka, usitnjavanje šiblja, žbunja, panjeva i suvog granja. Napravljeni specijalno za primenu u šumarstvu, RAYCO guseničari jednostavno savlađuju strme uspone, laki za rad, rešavaju rizome i druge specifične zadatke sa lakoćom.