Morbark 2400 X
horizontalni mlin
SNAGA MOTORA:
DIMENZIJE IZLAZNOG OPILJKA:
OTVOR ZA ULAZ MAX:
cm
134
234
ks
15-50
mm
OPIS
Krajnja veličina materijala se može lako podesiti pomoću kašike koja se brzo odvaja (za zamenu je potrebna jedna osoba).
Morbark u ponudi ima kompletnu liniju horinzontalnih sekača rezličitih dimenzija, na gusenicama ili točkovima, sa dizel ili električnim motorima. Ako dodamo i širok izbor različitih opcija, dobijamo mogućnost da prilagodimo savršenu seclakicu za posebne potrebe. Wood Hog je najbolji sekač industrijske klase koji se može koristit u tretmanu zemljišta i preradi otpada nakon vremenskih nepogoda, uklanjanje dvorišnog otpada, raščišćavanje raznog otpada uključujući i komunalni, drugi mešani drveni otpad, kao i šindre i pretvara ih u proizvode koji se mogu dalje prodavati. Svi modeli Wood Hogs dolaze sa standardnim Morbark Integrisanim Kontrolnim Sistemom (MICS) radi maksimiziranja proizvodnje i efikasnosti motora; laserski obrađeni fabrički podešeni za nenadmašnu izdržljivost; i snažni kotur za ubacivanje sa unutrašnjim pogonom bez lanaca i lančanika za veći obrtni momenat i bolje održavanje.
Idealan za upotrebu za komunalnu reciklažu, reciklažu paleta, raščišćavanje placeva, upotrebu u rasadnicima i za drvni otpad, Morbark 2400X Wood Hog Horizontalni Mlin je savršen za obradu dvorišnog otpada, grmlja i drugog mešanog otpada u proizvode koji se mogu prodati. Dizajniran da bude modularan i dostupan u više konfiguracija za različite aplikacije, ovaj mlin može podići Vaše poslovanje na jedan viši nivo.
01
Performanse izrade do
90m³ gotovih proizvoda po satu
02
Ubacivanje materijala je preko trake i gornjih potisnih valjaka
03
Mogućnost rada sa dužim materijalom do 2.5m
04
Pogodno za svako drvo / drveni otpad
SLIČNI MODELI