Naš cilj
AXE Machinery je međunarodna kompanija sa sedištem u Beogradu, Srbija.
Od 2016. godine, naš cilj je da povećamo obim reciklaže kućnog i industrijskog otpada za implementaciju koncepta „nula otpada“. Našim kupcima nudimo kompletan asortiman najsavremenije opreme vodećih proizvođača za pažljivo upravljanje otpadom


Osnovna delatnost kompanije je proizvodnja, nabavka i dizajnerska rešenja za kompletnu preradu industrijskog i kućnog otpada
AXE Machinery

IZVRŠENI PROJEKTI
SVEOBUHVATAN PRISTUP SVAKOM KLIJENTU
Naši partneri su vodeći svetski brendovi koji proizvode najnapredniju opremu u oblasti upravljanja otpadom. AXE Machinery je zvanični uvoznik i distributer brendova: Morbark, Nordmann, Tiger Depack, SCARAB, ZENO i mnogih drugih.

Nudimo sveobuhvatan spektar rešenja za preradu i sortiranje bilo koje vrste otpada kao što su: građevinski, industrijski, kućni, organski itd. Mi ćemo razviti i integrisati u Vaše postrojenje projekat po sistemu ključ u ruke bilo koje složenosti, modernizovati postojeći kompleks za preradu, a takođe isporučiti opremu visokih performansi koja zadovoljava sve vaše potrebe.

Individualni pristup svakom klijentu obezbeđuje dugoročnu i plodonosnu saradnju. Počevši od faze planiranja do servisa i zamene, uvek smo tu za vas!