Naš cilj
AXE Machinery je međunarodna kompanija sa sedištem u Beogradu, Srbija.
Od 2016. godine, naš cilj je da povećamo obim reciklaže kućnog i industrijskog otpada za implementaciju koncepta „nula otpada“. Našim kupcima nudimo kompletan asortiman najsavremenije opreme vodećih proizvođača za pažljivo upravljanje otpadom


Osnovna delatnost kompanije je proizvodnja, nabavka i dizajnerska rešenja za kompletnu preradu industrijskog i kućnog otpada
AXE Machinery

IZVRŠENI PROJEKTI
IZGRADNJA LINIJA ZA SORTIRANJE OTPADA
MODERNIZACIJA KOMPLEKSA ZA SORTIRANJE
SEPARACIJA ORGANSKOG OTPADA UZ TIGER DEPACK
SORTIRNA LINIJA ZA VELIKI OTPAD
AXE MACHINERY SORTIRNA LINIJA 36 t/h
KOMPLEKS ZA OBRADU DRVETA U ČEŠKOJ REPUBLICI
SVEOBUHVATAN PRISTUP SVAKOM KLIJENTU
Naši partneri su vodeći svetski brendovi koji proizvode najnapredniju opremu u oblasti upravljanja otpadom. AXE Machinery je zvanični uvoznik i distributer brendova: Morbark, Nordmann, Tiger Depack, SCARAB, ZENO i mnogih drugih.

Nudimo sveobuhvatan spektar rešenja za preradu i sortiranje bilo koje vrste otpada kao što su: građevinski, industrijski, kućni, organski itd. Mi ćemo razviti i integrisati u Vaše postrojenje projekat po sistemu ključ u ruke bilo koje složenosti, modernizovati postojeći kompleks za preradu, a takođe isporučiti opremu visokih performansi koja zadovoljava sve vaše potrebe.

Individualni pristup svakom klijentu obezbeđuje dugoročnu i plodonosnu saradnju. Počevši od faze planiranja do servisa i zamene, uvek smo tu za vas!