Morbark 1300B
cevni mlin
MOTOR:
SEPARATOR METALA:
PERFORMANSE:
Cat C
magnetna remenica
t/h
60
27
OPIS
Dovedite mlin do materijala za obradu sa 330L Cat guseničnim podvozom sa 700mm duplim gusenicama: 11 PSI pritisak, 2.5-3.8 km/h brzina na tlu, 6.8m klirens.
Kompanija Morbark je još 1990. godine predstavila prve industrijske cevne mlinove za upoterbu u reciklaži otpadnog drveta i raščišćavanju zemljišta i od tada je vodeća u ovoj industriji.
Nudimo najkompletniju liniju cevnih mlinova više veličina i u nekoliko konfiguracija - sa ili bez kabine i utovarivača, guseničar ili na točkovima, dizel ili električni motor. Ovome se može dodati i mnoštvo raspoloživih opcija i imate mogućnost da po narudžbini napravite savršenu Morbark mašinu za posebne namene. Morbark mašine su napravljene za najizazovnije zadatke u reciklaži. Odlične su u preradi dvorišnog otpada, paleta, i drugog mešanog otpada u proizvode koji se nakon reciklaže mogu prodati. Morbark cevni mlinovi ne samo da daju najbolje rezultate u klasi dok su novi, već nastavlja da radi i proizvodi nakon nekoliko hiljada sati zahtevnog rada. Ovo su samo neki od razloga što je Morbark najveće i najznačajnije ime u mlevenju.
Morbark 1300B cevni mlinovi kombiniju teške uslove rada sa najnovijom tehnologijom uključujući Morbark integrisani sistem kontrole, koji Vam omogućava da pratite kritične parametre na mačini. Sa potpunim sistemom za ograničavanje obrtnog momenta, hidrauličnim spiralnim cevima i laserski obrađenim čekićastim mlinom, 1300B mlin je najpopularnija mlin na tržištu. Zamenljivi, jednodelni nakovanj i habajuće ploče cevi olakšavaju održavanje i smanjuju vreme zastoja. Opciono pokretni podvoz omogućava lako dovođenje mlina tačno do materijala za obradu.
01
Stacionarna ili na gusenicama
02
Caterpillar C27 motor, 1050ks
03
Čekići i rotorske ploče mlina su laserski sečene i kovane
04
Prikladno za mlevenje bilo kojeg drvenog otpada
SLIČNI MODELI