Morbark 950 cevni mlin
MOTOR:
ODVAJANJE METALA:
PERFORMANSE:
Cat C
magnetna remenica
t/h
12
7.1
OPIS
Laserski obrađeni, fabrički podešeni čekići na mlinu sa ojačanim čekićima nude nesmetan rad;
Kompanija Morbark je još 1990. godine predstavila prve industrijske cevne mlinove za upoterbu u reciklaži otpadnog drveta i raščišćavanju zemljišta i od tada je vodeća u ovoj industriji.
Nudimo najkompletniju liniju cevnih mlinova više veličina i u nekoliko konfiguracija - sa ili bez kabine i utovarivača, guseničar ili na točkovima, dizel ili električni motor. Ovome se može dodati i mnoštvo raspoloživih opcija što daje mogućnost da po narudžbini napravite savršenu Morbark mašinu za posebne namene. Morbark mašine su napravljene za najizazovnije zadatke u reciklaži. Odlične su u preradi dvorišnog otpada, paleta, i drugog mešanog otpada u proizvode koji se nakon reciklaže mogu prodati. Morbark cevni mlinovi ne samo da daju najbolje rezultate u klasi dok su novi, već nastavlja da radi i proizvodi nakon nekoliko hiljada sati zahtevnog rada. Ovo su samo neki od razloga što je Morbark najveće i najznačajnije ime u mlevenju.
Kompaktne i lake za vuču, Morbark 950 cevni mlinovi su idealni za pretvaranje zemljišta i drvnog otpada, paleta, i drugih mešanih drvnih sirovina u proizvode koji se mogu prodati. Cevni mlin 950 je opremljen sa proverenom sistemom zaštite pogonske linije koji štiti sistem od potencijalnih opasnosti tokom upotrebe. Hidraulični spiralni delovi brzo uklanjaju proizvod ispod mlina; laserski obrađeni, fabrički podešeni čekići na mlinu sa ojačanim čekićima nude nesmetan rad; ograničavač obrtnog momenta potpunog odvajanja štite motor i kvačilo od preopterećenja bez zastoja; i nagib cevi omogućava lak pristup rešetkama i delovima za održavanje.
01
Stacionarni ili pokretni
02
Caterpillar C7.1 motor, 213ks
03
Čekići i rotorske ploče mlina su laserski sečene i kovane
04
Pogodno za lomljenje bilo kog drvnog otpada
SLIČNI MODELI