Drobljenje i reciklaža
Oprema koju predstavljamo Vam može pomoći u rešavanju širokog spektra zadataka i da radi sa različitim vrstama otpada: čvrstim, papirnim, građevinskim, drvenim otpadom, kamenjem, itd.
U zavisnosti od zadataka, opremu biramo prema najoptimalnijim karakteristikama. Možemo obezbediti drobilice - šredere sa jednom ili dve osovine, udarne - čekić drobilice, na točkovima ili gusenicama, stacionarna postrojenja, primarne ili sekundarne drobilice.

ZENO OPREMA
ZENO: Proizvođač opreme za sečenje, sortiranje, separaciju i drugu vrstu prerade. Kompanija već dugi niz godina proizvodi pouzdane mašine, sa zagarantovanim efikasnim radom zahvaljujući dizajnu koji je otporan na habanje i lako je održavanje.

Bilo da je u pitanju drvo, plastika, papir, kućni ili komercijalni otpad, Zeno sa lakoćom obrađuje sve vrste materijala.
MORBARK SECKALICE ZA DRVO
Morbark, LLC je jedna od vodećih kompanija koja proizvodi mašine i opremu za sečenje, obradu drveta i drvenog otpada u SAD. Postoji čitav niz opreme za rad sa drvetom: čekić drobilice, drobilice - šrederi sa manjom brzinom, malčeri, sita i druga oprema.